Преминете към основното съдържание

Защо Дейвид Бекъм се гордее с принц Хари?

Като баща към баща

© Getty

Не е тайна, че дългогодишно приятелство свързва Дейвид Бекъм и принц Хари. И въпреки че в някои медии излязоха спекулации относно охладнелите им отношения заради... недоразумение между Меган Маркъл и Виктория Бекъм, в интервю за Entertainment Tonight футболната легенда говори за приятеля си с искрено топло чувство.

Фокус на интервюто е проектът, който Бекъм приема като наследството, което ще остави на синовете си. Става въпрос за футболния клуб „Интер Маями“. Бекъм е един от четиримата му собственици и негов президент. Дебютът на отбора в МЛС (най-висшата дивизия на първенството на САЩ по футбол) е тази неделя. Това е дълго преследвана мечта и голямо събитие за звездата, защото се случва цели 6 години след като той придобива собствеността.

„Винаги сме казвали, че това не е някакъв каприз за нас. Това е наследство. Това искаме да създадем за нашите деца. Искаме децата ни да се обърнат след 10, 15, 20 години и да кажат: „Нашите бащи го направиха“, казва Бекъм за себе си и за останалите трима съсобственици Марсело Клор, Хорхе Мас и Масайоши Сон.

Много от приятелите на Бекъм ще го подкрепят в неделя, той казва, че всички са поканени на всеки мач на отбора му, включително Хари и Меган.

„Не съм разговарял с Хари за преместването му. Разговаряме като приятели и това е най-важното за мен. Мисля, че за първи път той се наслаждава да бъде млад татко, за това винаги говорим. Когато станеш родител, това променя всичко за теб. Той трябва да е щастлив“, казва Дейвид и допълва: „Ние го обичаме, той е невероятен човек – и това е най-важното, но се гордея, че го виждам да израства като личност и да бъде такъв, какъвто всеки баща иска да бъде. Всеки баща иска да бъде отдаден на децата си и това аз виждам в него“.

След като на 8 януари принц Хари и Меган Маркъл обявиха решението си да се оттеглят от кралските си задължения и привилегии и след последвалите разговори с Двореца бе взето решение това да влезе в сила официално на 31 март. Семейството се премести в Канада, а вчера принц Хари беше в Обединеното кралство, където трябваше да присъства на конференция в Единбург. Там той помоли към него да се обръщат просто с „Хари“, без титлата принц.

Много звездни приятели ще подкрепят Дейвид Бекъм в неделя, а дали Хари ще е сред тях, ще стане ясно само след няколко дни.

Принц Хари сподели, че бащинството го е променило

Вижте повече

Принц Хари сподели, че бащинството го е променило

Херцогът и херцогинята на Съсекс станаха родители през май

Хари и Меган се оттеглят, какво следва?

Вижте повече

Хари и Меган се оттеглят, какво следва?

Бомба със закъснител или нещо напълно очаквано

Наистина ли Меган Маркъл ще се връща в киноиндустрията?

Вижте повече

Наистина ли Меган Маркъл ще се връща в киноиндустрията?

Вече бившата херцогиня на Съсекс си търси агент, който да я представя в Холивуд

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser