Преминете към основното съдържание

Защо Кейт Мидълтън и принц Уилям отказаха да отидат на сватбата на Бруклин Бекъм

Хари и Меган Маркъл изобщо не били поканени.

Според The Mirror принц Уилям и Кейт Мидълтън са били единствените кралски особи, включени от Дейвид и Виктория Бекъм в списъка с покани за сватбата на най-големия им син Бруклин.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж получили лично писмо от известната британска двойка, но били принудени учтиво да го откажат, тъй като нямало как да вмъкнат пътуване до САЩ в натоварената си програма. Те обаче отправили своите поздравления към младоженците, като им пожелали весел празник и щастлив брак.

Според вътрешни източници Меган Маркъл и принц Хари не са били поканени на грандиозното тържество, въпреки първоначалната информация, че са в списъка. Дейвид и Виктория били по-близки с херцозите на Кеймбридж и искали да избегнат конфликтна ситуация. Някои хора определиха това като пренебрежително отношение, тъй като семейство Бекъм присъстваха на сватбата на Меган и Хари, а и херцозите на Съсекс живеят в Калифорния.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser