Преминете към основното съдържание

Защо Кейт Мидълтън пропусна първата си среща с Меган Маркъл?

И остави бъдещата съпруга на принц Хари "много разочарована"

Връзката между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл винаги е била тема на бурни дискусии в пресата. По едно време изглеждаше, че херцогините са се сближили. В други периоди медиите ги обявяваха за заклети врагове. Раздорът в отношенията между съпругите на наследниците на британския трон се споменава и в новата кралска биография на херцозите на Съсекс „В търсене на свободата“.

Една от първите срещи на Меган с членове на кралското семейство е през 2016 година. Тогава обаче бъдещата булка на Хари е представена само на принц Уилям. За "голямо разочарование" на гостенката, Кейт Мидълтън не се появила на срещата. „Меган беше много разочарована, че не успя да се срещне с Кейт, която в този момент беше с децата в Анмер Хол, близо до Сандрингам, се казва в книгата. "Но тя толкова хареса брата на Хари, че забрави за огорчението си.". Меган очаквала „разпит“ от Уилям, но срещата била много приятна

Говори се, че Кейт умишлено е направила така, че да не се срещне с бъдещата си снаха, защото искала Уилям да има възможност сам да опознае бъдещата булка на брат си.

За съжаление отношенията във „Великолепната четворка“ се развалиха след сватбата на Меган и Хари през 2018 година. Оттогава в медиите непрекъснато се появяват съобщения за интензивни конфликти и студена война между Кеймбридж и Съсекс, с намеци, че Кейт и Уилям не одобряват този брак.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser