Преминете към основното съдържание

Защо Меган и Хари искат лична среща с кралицата (и защо тя не бърза да отговори)

Изглежда, че херцозите на Съсекс бързат да възстановят връзката си с двореца преди едно много специално събитие.

В последните дни в медиите активно се разпространява новината за евентуалната среща на Нейно Величество с нейната правнучка Лилибет. Според слуховете херцозите на Съсекс се опитват с всички сили поне частично да възстановят отношенията си с кралицата. The Sun пише за телефонно обаждане от принц Хари, който предложил помирение на кралското си семейство. Не е известно дали това е вярно или не, но се смята, че заедно с Меган мечтаят да организират кралско кръщене на дъщеря си. Отдавна се говори, че Меган и Хари искат да кръстят Лилибет в Обединеното кралство. Нейният брат Арчи също премина религиозна церемония във Великобритания, преди родителите му да решат да се преместят в Съединените щати.

Смята се, че херцогът на Съсекс е помолил баба си да присъства на кръщенето на дъщеря му и за него и за съпругата му този въпрос е приоритет при обсъждането на евентуалното им посещение в Обединеното кралство. Кралицата пропусна церемонията по покръстването на Арчи, тъй като родителите не бяха се съобразили с програмата й. Може би този път Хари и Меган възнамеряват да поправят грешката си.

Кралски експерти са убедени, че Хари, Меган, Лилибет и Арчи планират завръщане в Лондон, за да се срещнат с кралицата и да организират кръщенето, но също така виждат зад това намерение поредния опит на херцозите на Съсекс да привлекат внимание, а не искрено намерение да сключат мир с Уиндзор. Според източници от двореца кралицата не бърза с отговора си на молбата за среща.

Елизабет II винаги е декларирала своята любов към Хари и желание да прекарва време с правнуците си, но наблюдателите се съмняват в истинското й желание да се срещне с непокорния си внук и неговото семейство, което й причинява толкова много неудобства. По-рано беше съобщено, че Меган, Хари и децата им ще бъдат поканени за Коледа при Нейно Величество и кралицата най-накрая ще може да се срещне с правнучката си, която е кръстена на нея.

Само времето ще покаже дали срещата ще се състои.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser