Преминете към основното съдържание

Защо Мелания Тръмп не живее със съпруга си

Подробностите за личния живот на бившата първа двойка на Америка станаха предмет на изследване на писателя Майкъл Уолф.

Бракът на Доналд и Мелания Тръмп от години поражда редица въпроси. Първо Мелания беше обвинявана в комерсиалност, след това бизнесменът бе заподозрян в изневяра. А с началото на политическата кариера на Тръмп семейният им живот започна да се разглежда като взаимно изгодна сделка. По време на престоя си в Белия дом г-жа Тръмп многократно се е появявала пред камерите с безизразно лице или с явни признаци на раздразнение. Освен това пресата често съобщаваше с изненада, че първата дама не е била със съпруга си на различни събития.

Сега писателят Майкъл Уолф се пита дали бившата първа дама изобщо живее със съпруга си. Той интервюира двойката в имението на Тръмп в Мар-а-Лаго за новата си книга, посветена на бившия президент на САЩ. След срещата си с двамата Уолф сподели пред Daily Mail мнението си за връзката им,като каза, че „всъщност никой не знае къде живее Мелания“. Тази тема е обсъждана в медиите много пъти, особено след като г-жа Тръмп остана във Флорида, а съпругът й се премести в лятната си резиденция в голф клуба си в Бедминстър. В началото на юли бившата първа дама беше забелязана в Манхатън със сина си, но без съпруга си.

"Двамата рядко са заедно", казва Уолф. "Така беше, когато беше в Белия дом, така е и сега." По време на президентството на Тръмп съпругата му прекара първите пет месеца не във Вашингтон, а в Ню Йорк, докато Барън завърши семестъра в училище. След като г-жа Тръмп се премести в Белия дом, тя и бившият президент "прекарвали много малко или никакво време заедно", според източник на Washington Post. Двойката се счита за доста сдържана по отношение на комуникацията.

Сянка на подозрение относно истинската същност на брака на Тръмп съществува от самото начало и Уолф е на мнение, че за повечето хора това е брак по взаимна изгода. "Хората около Тръмп все още имат въпроси, но не смеят да ги задават", казва писателят в интервю за Daily Mail. Вероятно съпрузите често се намират в различни части на Съединените щати, защото Мелания предпочита по-спокоен живот, не иска публично внимание и избягва да попада в заглавията на медиите и да я свързват със скандалите, които съпругът й непрекъснато създава.

Още през 2018 г. говорителят на първата дама Стефани Гришам каза, че основният фокус на г-жа Тръмп е да бъде майка на Барън и това явно не се е променило през последните три години. Нейният говорител добави: "Останалото е просто шум." Така че е вероятно Мелания да продължи да води своя независим живот далеч от Доналд, а това явно устройва и двамата.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser