Преминете към основното съдържание

Защо се влюбих в Samsung Galaxy Z Flip 3 5G

Моят ден започва точно в 6:30ч. Или свършва тогава. Живеем в такъв свят, че времето се е размило и няма значение в коя част на хоризонта се намира слънцето. Важното е да сме свързани.

През последното десетилетие смарт устройствата се превърнаха в неразривна част от живота ни, а телефонът отдавна не е просто средство за комуникация. С него демонстрираме статус, четем си работните мейли, запечатваме спомени. Светът се развива, а времето бърза. И ние бързаме с него. И докато преди нашият прозорец към света са били очите, то днес това са телефоните. Ето защо е важно те да предоставят максимален комфорт, функционалност и като неизменна част от лайфстайла ни, да подчертават личния ни стил.

Новият Samsung Galaxy Z Flip 3 5G покрива абсолютно всички изисквания, смазвайки конкурентите си на пазара по отношение на сгъваемите телефони.

Защо се влюбих в Samsung Galaxy Z Flip 3 5G?

Трябва да призная, че през последните няколко години огромният размер на мобилните устройства ме напрягаше. Факт – предимствата на големия дисплей са много и няма нужда да ги изброявам. Както споменах по-горе, моят телефон е целият ми свят и през него минават дори злободневните неща, като да си пусна смарт пералнята, да си повозя котката върху робота, докато ми прахосмучи или да настроя сцената на осветлението. През него дори си дърпам пердетата и то не защото съм мързелива, а защото мога. И защо не? Обаче в същото врем, фактът че не мога да го побера във фестивалната си чанта ме влудяваше. А била ли съм на фестивал, ако не наводня Instagram със снимки от там?


Както можете да предположите, първото с което ме спечели Z Flip 5G, е размерът. Сега светът ми се побира в задния ми джоб, без да се лишавам от всички предимства на съвършения копринено гладък 6,7 инчов Infinity Flex дисплей. Със 120Hz скорост на плъзгане и в комбинация с Dynamic AMOLED 2X, този смартфон се превръща в най-яркият, светъл и плавен дисплей в Galaxy Z серията.

Аз съм човек, който постоянно си изтърва вещите. Респективно, опасността да си счупя дисплея е твърде голяма, а неговата подмяна коства не малко средства. При Z Flip 3 5G вероятността да повредя основния дисплей клони към 0, тъй като той няма допир до повърхности и ключовете в чантата ми. Само с моите пръсти. За сметка на предходния модел, при този пантата е подобрена, а телефонът се затваря още по-плътно, така че почти да не навлиза прах в него.

Е, рамката на телефона не може да се похвали със същото. От Samsung обаче определено са помислили за всичко защото за направата й са използвали Armor Aluminium – най-здравият алуминий използван върху Galaxy, а предният и задният капак са направени от най-здравото стъкло на пазара – Gorilla Glass Corning Victus. Това превръща Galaxy Flip 3 5G в първия ми избор по отношение на издържливост при наличието на Аз Фактор.

Като човек, влюбен в технологиите, разбира се, че съществувам повече онлайн, отколкото навън. Разбирайте, че няма социална мрежа, в която аз да не съм активна. Ето защо, камерата на телефона за мен е от особено значение. Оборудван с 12MP стандартна и широкоъгълна камера и още 10 MP към предната камера, ние можем да правим още по-впечатляващи селфита и то със свободни ръце, благодарение на Flex режима. Новото при Z Flip 3 е възможността и за видео във Flex режим, както и подобреното заснемане на бързи селфита. И всичко това се случва само през външния дисплей!

О, да. Нека обърнем внимание на външния дисплей. Освен че е четири пъти по-голям в сравнение със стария, тук мога лесно да си проверявам известията, без да отварям телефона. От тук мога да си изключа алармата, да си пусна музика, да отварям и затварям приложения и най-важното (за мен) – да си правя селфита с външната, 12 MP камера.

Като художник wanna be, няма как да не спомена и цветовете с които идва - Ванилия, Мистично черно, Лавандула и Маслинено зелено. Личният ми избор са меките лилави тонове, а най-хубавото е, че Galaxy Buds2 пристигат в същите цветове и мога да ги комбинирам.

Дори когато е разтворен, телефонът се побира отлично в дланта ми и ми позволява да пиша само с една ръка. Удобство от което през последните няколко години бяхме лишени, за сметка на големите дисплеи. Тук екранът е достатъчно голям, за да се насладя максимално, докато гледам любимите си канали в Youtube или разцъквам игрички. Всъщност, мога да правя и двете едновременно, защото екранът се разделя на две части, така че да мултитасквам. И всичко това е в комбинация с говорители, снабдени със системата Dolby Atmos®.

Мокър телефон? Корейският производител е помислил дори за това, създавайки първия в света водоустойчив сгъваем смартфон с рейтинг IPX8. Той може да бъде потопен до 1,5м. дълбочина и да престои там до 30 минути, без да спира стрийминга.

Защо се влюбих в Samsung Galaxy Z Flip 3 5G?

Защото в него се побира светът ми!

Още по етикети

Samsung Galaxy Z Fold3
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser