Преминете към основното съдържание

Сънуваме сватба?

Имаме ли причина да се притесняваме

Повечето автори-съставители на съновници, са съгласни, че да видиш сватба насън е добър знак, без значение дали сънувате собствената си церемония, или чужда. Бяла рокля (между другото, тя си има и отделно тълкувание), нежните цветя, обети, целувки са положителни образи, които рядко изискват противоположна интерпретация. Не всички обаче са съгласни с това. Има автори, за които сънуването на сватба е знак за неприятности и проблеми в бизнеса.

Вие сте на собствената си сватба и всичко е наред

Ако сънувате, че вървите по пътеката към олтара, заобиколени от щастливи роднини и приятелки, младоженецът е щастлив и нетърпелив, а сватбената украса е точно това, за което сте мечтали, най-вероятно това е добър знак. Подсъзнанието ви се задоволява с начина, по който протичат ежедневните ви дейности - очаквайте добър финал на дълъг бизнес проект, повишение в работата или завършване на ремонт

Вие сте на собствената си сватба и не всичко е наред

Проблем на сватбена церемония насън е тревожен знак. Най-вероятно вашето подсъзнание се опитва да ви предупреди за възможни трудности в работата или отношенията с близките. Има голям шанс сънят да предвещава проблеми във важни процеси, прекъсване на бизнес преговорите или кавга с партньор.

Вие сте на нечия друга сватба – вашият годеник върви към олтара с друга

Популярен сюжет в „сватбените“ съновидения е измяната. Сънували сте сватбата на любимия си с непозната жена? Най-вероятно ви очакват дребни тревоги. Но ако вашият партньор си разменя брачни обети с ваша приятелка, очаква ви неприятен разговор. Подсъзнанието се опитва да ви информира, че във взаимоотношенията с любимите хора се е натрупала критична маса от недоверие и взаимно подозрение.

Вие сте на нечия друга сватба и всичко е наред

Ако сте просто гост на чужда и много щастлива сватба, това със сигурност е добра поличба. Важно е да запомните каква роля ви е отредена от вашето подсъзнание. Ако седите на масата до булката, очакват ви приятни изненади. Ако сте просто сред веселите гости, сложният и важен процес, в който трябва да участвате, ще протече гладко и ще завърши добре. А ако наблюдавате нечия сватба от вратата, най-вероятно скоро ще ви хрумне страхотна идея.

Вие сте на нечия друга сватба и нищо не е наред

Чужда сватба, която се е превърнала в огромен скандал, е тревожен знак. Най-вероятно сте изправени пред задачи, които няма да са много продуктивни. Бой на сватба предвещава неочаквани конфликти, а сълзите на булката - разговори с майка ви или близък приятел.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser