Преминете към основното съдържание

Защо Уил Смит удари Крис Рок на Оскарите?

Скандалът, който всички обсъждат!

Уил Смит не успя да овладее емоциите си, а Никол Кидман беше буквално шокирана от случващото се.

Скандалът на сцената по време на церемонията по връчването на Оскари 2022 със сигурност ще се помни дълго. Уил Смит стана от мястото си и удари комика Крис Рок пред смаяните погледи на звездите в залата и зрителите пред малките екрани.

Рок беше водещ и се пошегува със съпругата на Смит, актрисата Джейда Пинкет Смит. „Джейда, обичам те. Нямам търпение да излезе Редник Джейн 2“, каза Рок, имайки предвид късата прическа на Джейда, която е като на Деми Мур във филма. Уил Смит не издържа на тази закачка и реши да отговори на шегаджията с юмрук – това шокира всички гости на събитието, които в първия момент решиха, че случващото се е част от сценария.

Връщайки се в залата, Смит извика на Рок да не се шегува със съпругата му. „Това беше най-великата нощ в историята на телевизията“, заключи Рок.

Пинкет-Смит разкри миналата година, че е обръснала главата, тъй като страда от алопеция, провокирана от онкологично заболяване.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser