Преминете към основното съдържание

Защитата от слънце вече ни прави още по-красиви

Три лесни стъпки от Bioderma превръщат тази грижа в неусетна и лека

Като най-големият орган в тялото, кожата е и най-големият ни съюзник за красота и здраве. Затова във всеки един момент трябва да търсим начини да поддържаме нейния баланс и здраве. Но и нейната красота.

Една от тенденциите в индустрията за красота днес е да запазваме максималната естественост на кожата. Bioderma стигна по-далеч и създаде нова категория слънцезащита с ефект „непокрита кожа“.

Bioderma създаде слънцезащита с ефект на непокрита кожа, със силно матиращ завършек и с действие против несъвършенства.

Photoderm NUDE Touch има много висока изцяло минерална слънцезащита с SPF 50+ и 8 часа матиращо действие. Нейната сетивна и ултра лека текстура осигурява безупречен ефект на "непокрита кожа" с кадифен завършек, изравнява тена, повишава сиянието на кожата и ограничава несъвършенствата. Този продукт съчетава перфектен завършек с много висока степен на защита и едновременно с това по биологичен път ограничава несъвършенствата по кожата, благодарение на изключителната му технология.

Това 360° действие прави Photoderm NUDE Touch нов, ключов рефлекс в ежедневната грижа за комбинираната и мазна кожа.

Така може да нанасяте слънцезащита винаги, без да се притеснявате от излишно лъщене на кожата, от запушване на порите, от ефекта маска върху лицето. Всичко това е благодарение на NUDE Touch: нова категория в слънцезащитата, създадена от BIODERMA. Флуидната текстура на слънцезащитния продукт за тен се превръща в пудра при контакт с кожата в три стъпки:

  • лека формула за невероятно усещане
  • лесно разнасяне без усещане за грапавост и агресия по кожата
  • кадифен завършек с фиксираща и омекотяваща пудра с равномерно разпределение.

Идеалният баланс на формулата на NUDE TOUCH осигурява това уникално усещане за кадифен завършек и ефект на „непокрита кожа “ за повече от 8 часа. Трябва само да разклатите бутилката преди ползване, да капнете една капка на външната част на дланта си и с потупващи движения да нанесете върху лицето и шията си. Ако е нужно, може да добавите още малко от продукта.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser