Преминете към основното съдържание

Защо Бийонсе става в 5 сутринта?

Отговорът е в новия брой на списание ELLE, където звездата е с ексклузивна и провокативна сесия
Бийонсе на корицата на списание ELLE
Бийонсе на корицата на списание ELLE

Митът около личността и музиката на Бийонсе се раздува с всяка глава от нейната кариера, в голяма част заради очевидните й постижения: тя е най-номинираната жена в историята на наградите „Грами“, с 20 награди и 53 номинации, продала е над 20 милиона соло албума. Но изграждането на митове също така се дължи и на нейното мълчание. Неслучайно проф. Дафне А. Брукс отбеляза в „Ню Йорк Таймс“ миналата година: „Тя успя да достигне ниво на звездност, в което балансира между недостъпност и свръхпоказност едновременно.“ С една дума: сила!

Това е посланието на ексклузивната фотосесия за новия брой на списание ELLE, на което Бийонсе е на корица. Звездата не само снима без задръжки, но и говори искрено за музиката, живота си и модната линия, която прави в момента. От страниците на списание ELLE ще разберете защо Бийонсе става в 5 сутринта.

Кадър от ексклузивната фотосесия на Бийонсе

Ще научите още за фейсбук депресията, която става все по-масово явление, както и за начините да се справите с офлайн страховете. Редакторите на списанието се фокусират и върху друго явление на новото време – смарт порно от жени за жени. Ще разберете също как да „подчините“ естрогена, за да работи във ваша полза.

На страниците на новия брой на списание ELLE ще видите любопитни кадри на младата българска режисьорка Яна Лекарска, която снима филм в Южна Корея. Лайфстайл редакторът ELLE ще ви заведе на едни от най-вдъхновяващите места по света, а модният редактор ще ви помогне да сложите най-доброто от новите колекции в куфара. Ще надникнете в личните албуми на някои популярни майки и ще прочетете техните забавни и трогателни истории по темата „С деца на море“.

Диляна Попова е сред майките, които разказват плажните истории с децата си

Очакват ви още много вдъхновяващи идеи за лятото, само в списание ELLE от 20 април!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser