Преминете към основното съдържание

Защо бракът на Меган и Хари ще завърши с развод

Джеръми Кларксън направи песимистична прогноза за връзката на херцозите на Съсекс.

В скандалното интервю с Опра Уинфри принц Хари и херцогиня Меган се опитаха да демонстрират спокоен и щастлив живот в Калифорния със сина си Арчи и двете им кучета. Решаващият аргумент в полза на факта, че с двойката всичко е наред, беше втората бременност на Меган и радостното обявяване на пола на детето - двойката очаква момиче през лятото.

Според някои експерти обаче бракът на херцозите на Съсекс няма да продължи дълго и най-вероятно ще завърши с развод.

„Приказката на Хари и Меган е епична любовна история и им пожелавам всичко най-добро. Но искрено се опасявам, че тази приказка няма да има щастлив край “, каза британският телевизионен водещ Джеръми Кларксън в рубриката си за The Sun.

По негово мнение херцогинята вече е разочарована от кралския живот: „Меган Маркъл е израснала, представяйки си, че принцесите живеят в приказни замъци и прекарват целия ден в яздене на златни еднорози“. И скоро тя ще бъде разочарован от съпруга си по същия начин. „Подозирам, че след пет години тя [Меган] ще позира сама, седнала на носа на яхта някъде в Средиземно море“, пише Кларксън.

Водещият добавя, че бившата актриса е „силно уважавана само от младите и глупавите“, които вярват, че „един ден тя ще свали монархията“. Но това, според автора, разбира се, няма да се случи.

С това мнение са съгласни и други експерти, които са сигурни, че дори скандално интервю с Меган и Хари Опра не е в състояние да подкопае авторитета на "Фирмата".

„Те [британското кралско семейство] са имали подобни инциденти в миналото. Това интервю ще повлияе на обществената подкрепа за отделните членове на семейството. Но не мисля, че това ще доведе до преоценка на монархията като цяло и ще повдигне въпроса за целесъобразността на нейното съществуване, "- вярва Сара Ричардсън, професор в Британския университет в Уоруик.

Но според експертите бъдещето на Хари и Меган - дали ще останат заедно или не - е много неясно. „Основният проблем за Хари и Меган е, че конфликтът с Уиндзор е най-интересната част от живота им досега. Време е да покажат на какво са способни извън тази сфера. Това обаче повдига въпроса - могат ли да го направят? "- пише репортерът на The Atlantic Хелън Луис

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser