Преминете към основното съдържание

Защо днес трябва да сте на мястото на шефа?

Това звучи като отговор на молитвите ви
© iStock

Може би често сте си мърморели под носа (или сте го изказвали гласно) как е добре шефът ви да е само един ден на ваше място, за да разбере какви невъзможни чудеса от храброст правите, за да изпълните задачите, които ви поставя, дори и в срок. Днес е международен Ден на смяна на размяна на местата с шефа. Да, това е денят, в който шефът ще вдига телефона, ще прави кафе и ще съобщава неприятните новини на клиентите. Междувременно вие може да поиграете на миниголф в кабинета му.

Какво се случва, когато служителите са много, а шефът е един? Просто поставяте идеи на шефа си, които той трябва да обмисли, за да се постави на ваше място. Дори и само за час, може да се постави на мястото на всеки един от служителите си. Направете му това смело предложение, а след това му предложете и да прочете статията, че е добре да си тръгвате рано от офиса. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser