Преминете към основното съдържание

Защо Дрейк колекционира чанти Hermes?

Романтичният рапър, този път надмина себе си
© getty

В интервю за The Hollywood Reporter Дрейк призна, че от няколко години колекционира мечтаната чанта на всяка жена - Hermes Birkin. Музикантът сподели, че те са за подарък на "жената, с която ще остана до края".

Бъдещата любима на рапъра ще е истинска късметлийка!


КОЛКО СКЪПА Е НАЙ-СКЪПАТА ЧАНТА В СВЕТА?


Birkin чантите са реална инвестиция. Проучванията показват, че редките модели всяка година поскъпват с 14.2% и покупката й е по-изгодна от инвестирането в благородни метали. Цените на моделите варират от 9 до 380 хиляди долара.

Припомняме, че Дрейк е имал връзка с Дженифър Лопес, Серена Уилямс, Тайра Банкс, а преди две години призна, че дълго време е бил влюбен в певицата Риана като миналата година, за кратко време, двамата са официално заедно.

Според слуховете, настоящата любима на рапъра е актрисата Брия Винайте. Въпреки това, тя не е забелязана да носи някоя от чантите на Birkin. Явно Дрейк е все още в търсене на своята сродна душа.

Стилът на Дрейк

Галерия

Стилът на Дрейк

Снимки: Getty

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser