Преминете към основното съдържание

Защо Гал Гадот отказва да се снима във втората част на Жената чудо?

Това е само, ако в проектът е включен и Брет Ратнър
Гал Гадот пред ELLE USA
Гал Гадот пред ELLE USA © PAOLA KUDACKI

Според Page Six, актрисата играеща главната роля в адаптацията на комикса Жената Чудо - Гал Гадот отказва да участва в снимките на втората част, ако в проекта участва режисьорът, продуцент и актьор Брет Ратнър.

Напомняме, че Ратнър ​​е създателят на сериала "Escape", филмите "X-Men: The Last Battle", "Movie 43", "Час пик" и "The Family Man". Режисьорът е собственик на компанията RatPac-Dune Entertainment, която продуцира първата част на "Wonder Woman" и участва във финансирането на филма заедно с Warner Bros.


ЛИВАН ЗАБРАНИ "WONDER WOMAN" ЗАРАДИ ГАЛ ГАДОТ


Причината за ултиматума на Гал са шестте доклада за тормоз от Ратнър. Сред обвинителите са актрисите Оливия Мън (X-Men: Apocalypse) и Наташа Хенстридж (9 ярда).

Вътрешен човек от Warner Bros коментира: "Брет спечели много пари за успеха на" Wonder Woman", благодарение на факта, че неговата компания финансира първия филм. Сега Гадот казва, че няма да подпише договор за продължението, ако Уорнър Бросърс не се изплатят на Брет и се отърват от него."

Дали компанията ще прекрати договода си с Ратнер или догодина ще видим нова Жена чудо - предстои тепърва да разберем. 

ГАЛ ГАДОТ ЗА ELLE USA

Галерия

ГАЛ ГАДОТ ЗА ELLE USA

Снимки: PAOLA KUDACKI

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser