Преминете към основното съдържание

Защо Холивуд полудя по танцьорката от клипа на Кание Уест?

Новият секс символ
© Instagram

Веднага след участието си в клипа на Кание Уест, Тейана Тейлър се събудила известна. Хореографията й потресе не само професионалистите, но и обикновените хора. Всички се съгласиха, че секс не е само идеални пропорции, но и пластика, енергия, харизма.

Акробатика, туърк, класически съвременен танц – нейното тяло е най-обсъжданото през последните няколко месеца. Парадоксално е, че тя танцува почти 4 минути по стринг и сутиен, но сякаш няма да ни омръзне да наблюдаваме тялото й.

Тейана е на 25 години от Харлем. Танцьорката подписва първия си договор през 2006 г с лейбъла на Фарел Уилямс, а през 2007-ма се появява в клипа на Джей Зи Blue Magic. Но след като Тейлър се снима в клипа на Кание Уест, я застига вселенската слава.

Първият въпрос, който й задават журналистите, е как поддържа формата си? Отговорът е ясен: освен танци, девойката не се занимава с никаква друга физическа форма.

Що се отнася до диетите, Тейана не познава такива – на апетита й може да завиди дори мъж. Тейлър е омъжена за баскетболист от NBA – Иман Шамперт, защитник в „Кливланд Кавалерс“. Двойката има дъщеря Джуни, която е родена у дома в ръцете на съпруга й.

Автор Люба Вангелова 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser