Преминете към основното съдържание

Защо Куинси Джоунс не е харесвал Мерилин Монро?

Легендарният американски продуцент и тромпетист Куинси Джоунс навремето загърбил секс символа Мерилин Монро, защото не харесал бюста й
© Getty Images

Колкото и невероятно да ни звучи, на 84-годишния музикант не му се понравила формата на гърдите на легендарната блондинка. Според Куинси крушовидните им форми не са били привлекателни. 

Когато бил млад на легендарния продуцент му предложили да му уредят среща с холивудската дива. Предложението дошло от плейбоя на века самият Франк Синатра, който е бил и много добър приятел на Джоунс. Въпреки славата си на флиртаджия Куинси не проявил интерес към предложението.

Джазменът споделя, че голямата му страт към жените идва от липсата на майчинска обич по време на детсвото му. 

Куинси непрекъснато бил ухажван от дами и е бил под прицела на групита.

"Беше невероятно! Франк непрекъснато искаше да ме гаджосва с Мерилин! Но с тия круши в пазвата просто не стана!", довери музикантът. 

Франк Синатра и Рей Чарлз са били неговите учители в ухажването на красиви жени. "Бяха страхотни типове! Никоя жена не можеше да им устои!", спомня си ветеранът.

Четете повече тук.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser