Преминете към основното съдържание

Защо на Риана й се появи шести пръст?

Певицата прави всякакви опити да прикрие излишните килограми, които е качила
© Instagram

От няколко седмици насам, името на поп дивата Риана се споменава непрекъснато в статии на модни критици, допълнено с възмутителни коментари в социалните мрежи.

Този път модният гаф идва от нейния профил в Инстаграм, където певицата публикува снимка, на която ясно се вижда как единият и нокът на ръката буквално е раздвоен. Притесненията, че й е израстнал шести пръст по време на фестивала в Барбадос мигновенно се изпаряват, когато приближите снимката и видите ясно, че това е не добре свършена работа на фотошоп. 

Не е тайна, че в последните години, снимките, които публикуват известните личности в социалните мрежи минават пост-обработка. Звездата е изискала от екипа си, да заличат излишните килограми, които тя така умело се опитва да прикрие от няколко месеца. 


                                           Кой е новото гадже на Риана?


Crop Over в Барбадос е любимият фестивал на RnB изпълнителката и тя не пропуска всяка година да бъде част от лятната забава. Тази година Риана бе заложила на зелена коса, скъпоценни камъни и много пера. Визията определено е впечатляваща, а някои дори я сравниха с ангелите на Victoria's Secret.

Хитовата изпълнителка изглежда зашеметяващо всяка година, а ние ви предлагаме да разгледате галерията от снимки, в която ще откриете всички визии на Риана от фестивала в Барбадос:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser