Преминете към основното съдържание

Защо шапката на Арчи се превърна в новина?

Очевидно Арчи тръгва по стъпките на майка си

© getty

Всички говорят за сладката снимка на принц Хари и малкия Арчи, която бе публикувана в официалния Инстаграм профил на херцозите на Съсекс. Кадърът всъщност е заглавен на видео, обобщаващо изминалата година за семейството на Меган и Хари. Освен доказателство за това, колко добре Хари се справя като баща, медиите видяха и още нещо, макар и не веднага.

„Пожелаваме на всички щастлива Нова година и ви благодарим за постоянната подкрепа! Радваме се, че се срещнахме с толкова много хора по целия свят и нямаме търпение да се срещнем с още много от вас през следващата година. Надяваме се, че 2020 г. ще донесе здраве на всеки от вас и още повече щастие“, написаха Меган и Хари под видеото.

С усмивка ще кажем, че за своите крехки 7 месеца Арчи вече може да отправя послания чрез стайлинга си. Което, както знаем, е често наблюдавана практика сред членовете на кралското семейство. Спомнятe си за брошките на Елизабет II, нали?

Сивата плетена шапка на Арчи от снимката Меган и Хари получиха като подарък по време на посещението си в Нова Зеландия през октомври 2018 г. (тогава Меган беше бременна). Шапката носи името на бранда Make Give Live, който е благотворителен и в подкрепа на психическото здраве. Припомняме, че през 2019 г. принц Хари, Меган Маркъл, принц Уилям и Кейт Мидълтън се включиха в кампания, посветена на психическото здраве, като озвучиха специално видео.


МЕГАН МАРКЪЛ Е МОДЕН ИНФЛУЕНСЪР №1 В СВЕТА


След появата на снимката в Инстаграм (направена е на фона на езеро в Канада, където семейството се беше уединило за празниците), брандът Make Give Live беше залят от поръчки. Шапката, чиято цена е 47 долара, беше поръчвана по няколко пъти в секунда! Няма как да не признаем, че май Арчи тръгва по стъпките на майка си която през ноември 2019 г. бе обявена за моден инфлуенсър номер 1 в света.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser