Преминете към основното съдържание

Защо Vivienne Westwood се отказа от ревютата в Лондон?

Една от най-коментираните новини, свързани със Седмицата на модата в Лондон е липсата на модно дефиле от страна на великата Вивиан Уестууд

Тази година дизайнерката е решила, вероятно по разумни, макар и скрити съображения, да не прави типично модно дефиле. 

Като компенсация за тази липса, Уестууд представи дигитална презентация и видео към новата си мъжка колекция за сезон Есен/Зима 2018.

Първото нещо, което веднага забелязахме е тоталният микс между мъжка и дамска мода, или накратко казано - как за модата няма ограничения и значение какъв пол си. Важното е да се чувстваш добре в дрехите, които носиш, като същевременно с това си в в топ тенденциите за сезона.

В колекцията се залага на военна и политическа тематика, които намират израз в камуфлжни принтове, елементи от униформите на колониалните войници, както и в цялото бойно настроение на участниците в проекта. За цялостното усещане допринасят и присъствието на флагът на ЕС, барабани, патрондашите и др. 

Всички кадри от дигиталната презентация може да видите, като разгледате галерията от снимки:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser