Преминете към основното съдържание

Затопляне на отношенията: Меган и Кейт си размениха коледни подаръци

Семейства на английските принцове си изпращат взаимно топли поздравления

Това е първата Коледа, която всички членове на кралското семейство ще празнуват отделно. Физическите граници обаче не отменят жестовете на вниманието и топлите семейни традиции.

Според People, херцогът и херцогинята на Съсекс и херцогът и херцогинята на Кеймбридж вече са си разменили коледни дарове. И въпреки че ценните пратки вече са пристигнали в кралските имения, те планират да отворят празничната опаковка едва на 25 декември.

Меган, Хари и едногодишният им син Арчи ще се насладят на първата си Коледа в новия си дом в Калифорния. Междувременно Кейт и Уилям все още не са сигурни относно коледните си планове, след като кралицата отмени традиционната семейна вечеря в Сандрингам тази година. Не е известно дали ще отседнат в двореца Кенсингтън или ще се отправят към провинциалната си резиденция Анмър Хол в Норфолк.

94-годишната кралица монарх и 99-годишният принц Филип ще останат в замъка Уиндзор за празничниците, където вероятно ще бъдат посетени от Чарлз и Камила.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser