Преминете към основното съдържание

ЗАВЪРЖИ МЕ, ДА НЕ ПАДНА: Връзките за очила са хита на сезона

Аксесоар, който еволюира от старомоден към модерен
© baublebar / frame chain

Ако сте се чудели какво още можете да откраднете от добре запазения винтидж гардероб на стилната ви баба, то не е нужно да се ровите много. 

Вече сте експериментирали с тесните очила? Пробвали сте и правоъгълните рамки в духа на деветдесетте? Сега е редно да обърнете внимание на умишлено старомодните очила на верижка.

Към естетическата функция има и важна практична част - очилата ви никога няма да се изгубят, докато висят около врата ви. Вероятността случайно да седнете на тях и да ги счупите също е много малка. С това стилно допълнение няма и да се надраскат в чантата ви.

Топ тренд: Skinny Sunglasses

Галерия

Топ тренд: Skinny Sunglasses

Снимки: IMaxTree

© Alessandra Rich x Linda Farrow

Модните къщи ни дават различни варианти на този забравен във времето аксесоар. Очила на верижка намираме в колекциите на Chloe, Alessandra Rich, в австралийската марка Le Specs и в масмаркет брандовете.

Въпреки това, за да опитате тенденцията, не е необходимо да си купите нови слънчеви очила - можете да заложите и на сменяеми верижки или да си направите сами с помощта на връзка, мъниста и специални силиконови дръжки.

© leboudoirselectif

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser