Преминете към основното съдържание

Здравейте, Мисис Бийбър

Хайли Болдуин смени фамилията си в Инстаграм
© Instagram

Слуховте за тайната сватба на Джъстин Бийбър и модела Хайли Болдуин явно са истинни. Феновете имат нова причина да подозират, че двойката има легализирани отношения - дъщерята на Стивън Болдуин е променила фамилното си име в своите социални мрежи на Бийбър.

На 15 ноември певецът качи снимка с Хейли в своя инстаграм с описанието: "Съпругата ми е великолепна".

След възстановяването на отношенията с Хейли през юли тази година, певецът направи изявление в социалните мрежи, посветено на момичето: "Сърцето ми е изцяло твое и ти винаги ще бъдеш на първо място за мен! Ти си любовта на моя живот, Хейли Болдуин, и не искам да прекарвам живота си с никой друг!" После, на ръката на Хейли, се забеляза годежен пръстен за половин милион долара. Според списание People, двойката тайно се е омъжила в началото на септември в Ню Йорк. Може би Бийбс скоро официално ще обяви и брака си.

Преди дни, Хейли Болдуин смени името си в Instagram на Хейли Бийбър. Първият ѝ пост под новото име, обаче, няма нищо общо с личните ѝ отношения с Джъстин. Моделът пусна информация, че отново е лице на канадската марка за връхни дрехи Nicole Benisti.

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин

Галерия

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин

Снимки: Instagram

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser