Преминете към основното съдържание

Здравей лято, идвам! Този път с нов приятел

Технологичното бижу, което се побира и в най-малката дамска чанта.

Липите в града ухаят все по-силно, дъждовете вече губят своята яркост и с всеки следващ юнски ден се приближавам до момента, в който ще опаковам багажа си за поредното си лятно преживяване, което ще ме срещне с нови места и емоции. На прага на най-активния сезон, напълно отдадена на чертаене на планове за реализиране на поредните мечти, търся и новия си „добър приятел“, който ще направи изживяването още по-запомнящо се. И откривам Samsung Galaxy Z Flip3 5G.

Компактен, удобен и свръх модерен, Galaxy Z Flip3 5G ще ми помогне да опозная света около себе си още по-добре. Приложението Google Lens ще ми даде бърз отговор на всеки изникнал по време на пътуването ми въпрос. Необичаен плод на пъстрата сергия, забележителност, за която искам веднага да прочета нещо повече – просто сканирам с приложението и информацията е пред мен. Без да се мъча да въвеждам въпроса си в Google, чудейки се как да направя сянка на дисплея, без да се тюхкам, че пак не помня как се търси нещо по снимка. Като онзи път, когато загубих половин час пред Лъва от Амфиполи в Гърция, защото текстът на информационната табела не се четеше, а аз просто исках да знам повече от това, което ми каза любезният Никос с двете си думи английски. Или пък последвалото ми разочарование на пазара в Солун, когато така и не можах да разбера каква точно риба си купувам – вкусна беше, но остана незнайна за мен. Лесно и бързо. А след това веднага ще мога да го споделя с приятелката, която обеща да дойде с мен, но в последния момент реши, че новото й гадже няма да разбере защо момичетата обичат да пътуват по женски.

Galaxy Z Flip3 5G ми позволява да проверявам съобщения, да правя снимки, да пускам музика и много други, без да го отварям. Така няма да има нужда да се чудя къде да оставя ледения си коктейл, докато бързам да щракна фантастичния залез.

Копринено гладкото скролване със 120Hz на 6,7-инчовия Dynamic AMOLED 2X Infinity Flex дисплей осигурява плавно превъртане, плъзгане, влачене и пускане на елементите на екрана.

С функцията Single Take (еднократно заснемане) улавям точния момент от емоцията и динамиката на лятното пътешествие. Сега правя снимки и видеоклипове по-лесно от всякога с режим Flex. Трябва само да наглася ъгъла и да направя крачка назад за селфита без ръце. Прекрасно уловени мигове, които ще запечатат преживяванията ми и ще дразнят приятелката ми с новото гадже – да знае какво изпуска.

Няма да се притеснявам и от евентуално намокряне на телефона (още не мога даразбера как падна тази чанта в басейна миналата година). Новият модел на Samsung e водоустойчив. Мога да го потопя на дълбочина 1,5 метра до 30 минути, без да спира стрийминга. Е, все пак ще внимавам да не ми се случва.

Основният дисплей е направен от Ultra Thin Glass, най-големият скок в технологията за сгъваеми дисплеи. С добавянето на панелен слой и протектор, той е с 80% по-издръжлив от преди и гарантира до 200 000 сгъвания. Двеста хиляди!

Лятото е тук, а аз и моят Samsung Galaxy Z Flip3 5G нямаме търпение да тръгнем заедно към новата си дестинация и да преживеем незабравими мигове, които задъхано да споделяме с приятели, а после да скътаме спомените за онези дни, в които ще чакаме отново да замирише на липи.

Убедих ли ви? В рамките на актуалната кампания на Samsung България до 22.06.2022 г. можете да закупите Galaxy Z Flip3 и да вземете часовник от серията Galaxy Watch4 на половин цена.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser