Преминете към основното съдържание

Зебра десенът завладя модния подиум с елегантността си

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Зебра принтът завладя модния подиум с елегантност и класа. Причината за това може би е класическата комбинация от цветове - бяло и черно, които никога няма да излязат от мода. Белият цвят е хармоничен и уравновесяващ, прави ни по-спокойни и по-съсредоточени. Черният се асоциира с високи амбиции и изразена увереност, също така и с много силен и непреклонен характер.

Burberry, Balmain, Elisabetta Franchi, Dolce&Gabbana и още много други избраха зебра десена за част от пролетните си колекции тази година. Видяхме го под формата на феерични рокли, елегантни блузи и панталони, компактни чанти и стилни обувки. Особено впечатление ни направиха сандалите на висок ток, които се съчетават с всичко.

Вие сдобихте ли се вече с поне една такава находка? Разгледайте галерията ни и не се колебайте да експериментирате с новите модни тенденции.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser