Преминете към основното съдържание

Зеленият център за красота в България

"Авантюрин" отвори врати съвсем скоро и предлага естетични процедури
© iStock

Избягайте от забързания ритъм на града и се потопете в свят на блаженство и красота – това е светът на Авантюрин!

Авантюрин е мястото, където  в името на красотата постиженията на високите технологии срещат силата на природните съставки.

Екипът на зеленият център е обучен да предлага най-ефективните решения за външния вид. Мисията на експертите работещи там е всяка една жена, след посещението си в салона, да се чувства по-близо към естетичните си цели. 

Студио Авантюрин работи с най-висок клас технологии.

Venus Legacy™ е първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и стареенето (лице, шия и тяло), който съчетава три вида енергия за максимална ефективност. Процедурите на Venus Legacy са най-търсените в областта на неинвазивната естетика. Това се дължи на бързото и трайно отслабване и подмладяване, което клиентите получават. Другата авангардна технология на Venus Concept в Авантюрин - Venus Velocity въвежда нов стандарт в технологията на лазерната епилация и нейната ефективност и безопасност.

За третиране на проблемна кожа, почистване, хидратация и поддръжка на лицето си, може да разчитате на многократно награждавания HydraFacial. HydraFacial е единственият хидрадермабразио апарат, който използва патентованата 4в1 Vortex Technology™, като съчетава ободряваща спа терапия с медицинска технология.

Отношението ни към качеството на козметиката е също безкомпромисно. В зеленото студио ще се насладите на ефекта на световно признатите марки натурална козметика Phytomer и Natura Bisse, с които се работи в най-елитните салони за красота и СПА.

 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser