Преминете към основното съдържание

Жена твърди, че има връзка с Дейвид Бекъм

Бекъм отрича да я познава.

Да бъдеш знаменитост крие и рискове, тъй като има фенове, които преминават всички граници и навлизат агресивно в личното пространство на любимците си. Именно това се случи с и Дейвид Бекъм.

Още през март се появиха новини, че на бившата звезда на Манчестър Юнайтед му предстои съдебна битка с Шарън Бел, 58-годишна жена, която е обвинена в тормоз над него и най-малката му дъщеря Харпър Севън.

Въпреки че са повдигнати обвинения, срещу Шарън наказателен процес няма да има, тъй като е доказано, че тя страда от психични проблеми.

Бел е убедена, че има връзка с Бекъм и че бившият футболистът и съпругата му Виктория й дължат пари. Тя също така твърди, че Харпър е нейна дъщеря.

Бекъм, който е получил три писма от „почитателката“ си, твърди, че не познава жената и се чувства застрашен от нейните действия.

„Езикът в писмата ескалираше и ставаше по-емоционален и заплашителен към мен и семейството ми и това ме притесни“, сподели той.

„Писмата ставаха все по-заплашителни и очевидно жената знаеше къде живея.“

По време на процеса бяха прочетени някои писма, които Бекъм е получил от Бел.

„Получих адреса ти от детективска агенция, надявам се, че нямаш нищо против“, пише Бел.

„Имам чувства към теб, Дейвид.“

„Виктория ми дължи малко пари, Дейвид, тъй като тя каза, че е ограбвала банковата ми сметка от години, което не е много хубаво. Ще съм благодарна, ако я няма.“

„Просто искам да говоря с теб. Дължиш ми това, Дейвид.“

„PS Бих искал да бъда с теб, когато ти правят мозъчна операция, за да ти дам няколко нови мозъчни клетки.“

„Твоят приятел Том Круз наистина ме разстрои, Дейвид.“

Бел, която твърди, че е влюбена в Бекъм от детството си, изпратила и друго писмо, в което настоява да се срещнат и поговорят.

„Ти каза, че ако ти пиша първо и съм невъоръжен (което ще бъда), тогава мога да дойда да си поговорим и да пием и чай (Ърл Грей е любимият ми чай).“

„Наистина искам да поговорим, така че, моля те, мога ли да дойда у вас?“

Въпреки повдигнатите обвинения срещу Шарън, наказателен процес няма да има, тъй като е доказано, че тя страда от психични проблеми.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser