Преминете към основното съдържание

Жените, които успяват… „Годишни награди EMILY 2021“

„Стар Нейлз - България“ наградиха най-добрите маникюристи и педикюристи от конкурса „Годишни награди EMILY 2021“.

На 17 септември в Пловдив с празнична спортно-елегантна церемония бяха наградени най-добрите маникюристи и педикюристи от конкурса „Годишни награди EMILY 2021“. Това беше празник на успяващите жени в сферата на професионалния маникюр и педикюр, които превръщат хобито и страстта си в професия и бизнес. Първи водещ на празничната церемония беше обаятелната Патриция Пъндева – актриса в Драматичен театър Пловдив. Тя не успя да скрие вълнението си и сподели, че организаторът на конкурса „Стар Нейлз - България“ я е изненадал с неочакван жест – дал е нейното име на нов цвят от палитрата гел лак SNB Professional, направен специално по повод края на конкурса и празничната вечер.

Тази година „Годишни награди EMILY“ спечели сърцата на всички с каузата, която организаторите избраха да подкрепят. Всички събрани такси за участие бяха дарени на „Фонд на българските жени“ в подкрепа на програма „Невидимите супер-майки“. Чек на стойност 3150 лв. бе връчен лично от г-жа Емилия Динкова – управител на „Стар Нейлз - България“ на Рада Еленкова - Програмен директор на Български фонд за жените. Конкурсът „Годишни награди EMILY 2021“ даде заявка за едно по-съвременно излъчване на този тип състезания и предостави възможност на успелите в бранша да дадат своя принос към една социално отговорна кауза.

Зад компанията-организатор също стоят две успели жени – Емилия Динкова и Виктория Узунян, които, заедно с напътствените слова, не пропуснаха да благодарят многократно на всички участници в конкурса. Програмата започна с приятно настроение, създадено от изпълнението на децата от клуб по спортни танци „Алекс“ Пловдив. Специално за гостите на церемонията танцуваха Борислав Атанасов и Румяна Хаджиева - вицешампиони на България по стандартни танци за 2020 г.

Вечерта продължи с обявяването на първите трима финалисти за всяка от категориите и връчването на наградите. Ето и имената на отличените от журито и вота на публиката финалисти за тази година.

В категория „Маникюр“ са Елица Енчева (I място), Анна-Мария Цончева (II място) и Ралица Николова (III място).

В категория „Дизайн маникюр“ са Анелия Станчева (I място), Елица Енчева (II място) и Анна-Мария Цончева (III място).


В категория „Педикюр“ са Кристина Начева (I място), Славка Павлова (II място) и Ралица Николова (III място).


В категория „Терапевтичен педикюр“ финалистите се определят само от оценките на журито и те са Валентина Димова (I място), Вероника Койчева (II място) и Ганка Симеонова (III място).

В категория „АРТ кадър“ по традиция финалистите се определят само от вота на публиката и те са Розита Симеонова (I място), следвана от Кристина Начева (II място) и Десислава Янкова (III място).

В категория „Салон“ финалисти са Студио за красота "МАЦКИТЕ" (I място), Inspire Beauty Center (II място) и MD BEAUTY EMPIRE (III място).

Специална награда получи KUKLA Beauty salon & Academy като признание за забележителния старт в бранша. На едно място видяхме много красота, резултатите от много сериозен и усилен труд, много опит, знания и високи професионални умения, както и амбиция за нови успехи.

Финалът на „Авънгардън EMILY парти“ бе изключително запомнящо се Nail ART шоу по идея на Мирослава Велева-Радкова. По време на шоуто професионалистите от бранша демонстрираха висота и класа на професията, която издигнаха до нивото на съвременно авангардно изкуство, в което се преплитаха традиции и модерност.

Много снимки пред стената на славата, позитивни емоции, срещи и нови запознанства между колеги изпълниха със съдържание и смисъл празничната вечер. Успехът трябва и заслужава да се празнува!


messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser