Преминете към основното съдържание

Животът е хубав! Като мен!

Добре ми се получи това лято… необходимостта от спазване на дистанция и новата реалност ми позволиха да сбъдна една своя мечта – да изнеса домашния си офис край морето. Изгреви, приятен бриз, шумът на вълните – истинска идилия. Работата върви, децата щастливи, а и плажът е на 20 крачки от импровизираното ми работно място.

Но и най-хубавите неща все някога свършват и в началото на есента градът ме очакваше. Любувах се на прекрасния си тен и си повтарях, че съм заредена с толкова витамин Д и положителна енергия, че нищо няма да може да ме извади от равновесие. Уви! Турбуленцията на ежедневието ме смаза още в първата седмица, стресът ме връхлетя с всичките си екстри и от моето мечтано, зареждащо безоблачно лято не остана спомен дори. Само бронзовият ми загар, който от ден на ден ставаше все по-блед и под него от ден на ден прозираха все повече следите, оставени от вредните слънчеви лъчи, часовете взиране в екрана на лаптопа, лукавите милувки на вятъра и ситните бръчици, с които всяка майка се сдобива рано или късно.

Като типична представителка на зодия Дева в главата ми моментално светна червена лампичка – имах нужда от презареждане. И от грижа за посърналата си кожа. Имах нужда от време за себе си.

И от нещо, което не бях пробвала до този момент.

В търсене на най-доброто решение потърсих съвет от близки и от специалисти и сред многото предложения избрах радиочестотна процедура с INDIBA. Проучването ми установи, че това е единствената апаратна терапия, която може да бъде прилагана преди, по време и след излагане на слънце без негативен ефект, за постигане на здрава и красива кожа и равномерен тен през всяка една от трите фази на слънчево излагане.

Преди активно излагане на слънчеви лъчи: терапиите с INDIBA хидрататират кожата интензивно и я подхранват, като по този начин я подготвят за по-бързото постигане на естествен и равномерен тен. Испанската технология влияе също върху намаляване на бръчки и фини линии, стяга отпуснатата кожа и заличава кожните несъвършенства.

В периода на активно излагане на слънце: терапиите с INDIBA подобряват достъпа на антиоксидантни молекули – тези молекули притежават способността да неутрализират действието на вредните свободни радикали, генерирани в клетките от прекомерно излагане на слънце.

След активно излагане на слънчеви лъчи: INDIBA регенерира и хидратира тъканите, които слънцето е наранило, и удължава издръжливостта на придобития тен.

Освен разкрасителна и подмладяваща процедура за лице след летния сезон, INDIBA е ефективна и при третиране на всички несъвършенства, които можем да имаме по тялото. С INDIBA се увеличава и усещането за благосъстояние – технологията от Барселона може да подобри здравето ни чрез детокс на организма и релаксация, подобна на СПА процедура. Не случайно в азиатските страни, където INDIBA е много добре представена, връзката между здраве и красота е издигната в култ.

Точно за мен!

Седмица по-късно вече съм в козметичния център и, докато се подготвям за процедурата, разпитвам какво точно представлява тя. С интерес научавам, че INDIBA притежава методология и начин на работа, различни от всички останали: испанската разработка е базирана на използването на специфичната честота от 448 kHz, за която чрез множество научни изследвания е установено, че стимулира йонния обмен на молекули между клетките. Тъканите се стимулират и окисляват отвътре, благодарение на системата Proionic®.

А как работи?

Работейки с честота 448kHz, технологията INDIBA ®Deep Beauty генерира три биологични ефекта: биостимулация, васкуларизация и хиперактивация. Тези процеси увеличават метаболитната активност на клетките, притока на кръв и циркулацията, като същевременно подобряват тъканната и клетъчната оксигенация. Ефектите също така подпомагат създаването на нов колаген и еластин, детоксикират тъканите и поддържат лимфен дренаж, всичко това сумира патентования от тях Рroionic® ефект.

Proionic® стимулира подмладяването и ревитализацията, създавайки стягащ лифтинг ефект, като същевременно намалява мазнините и целулита.

Настанена удобно на кушетката вече усещам приятното загряване при допира на уреда.

Процедурите с INDIBA® Deep Beauty са изключително безопасни, безболезнени и релаксиращи. Често срещаните апаратни процедури правят микро наранявания в тъканите, активирайки естествените лечебни механизми на тялото. INDIBA® не причинява увреждане, а точно обратното – тя стимулира клетките да възстановяват тъканите, а от там се подобрява и външния ни вид. Това позволява да няма ограничения в броя и периода на провеждане на терапиите.

След първите минути вече съм напълно отпусната, чувствам как нивото на стрес постепенно спада, а нежните докосвания са еликсир за опънатите ми нерви.

И сякаш надникнала в мислите ми, терапевтката казва:

„INDIBA® Deep Beauty помага за подобряването на вътрешната ви красота, като засилва функциите на клетките и увеличава производството на колагаен и еластин, за по-млада и здрава кожа. INDIBA® Deep Beauty помага да се възстанови и възвърне хармонията във вашето лице, същевременно ви носи усещане за вътрешен мир.”

Нейните думи се потвърждават от д-р Себастиан Сендрос, ръководител на медицинския отдел на INDIBA „Преминаването на електрическия ток от устройствата на INDIBA през тъканите на човек, освобождава серия хормони на щастието като ендорфин, допамин и сератонин, които се отделят при практикуването на аеробни спортове и носят усещане за щастие и благополучие.”

За какво се използват процедурите за лице INDIBA® Deep Beauty

Намаляване на бръчките и фините линии

Подобряване хидратацията и блясъка на кожата

Повишаване на еластичността

Стягане клепачите и повдигане на увиснали вежди

Подобряване на зоната около очите (торбички, тъмни кръгове и бръчки)

Премахване на локализирани мазнини в областта на двойната брадичка

Освен за лице INDIBA® Deep Beauty се използва и за терапии на тяло и коса, а резултатите са забележителни.

Час по-късно се опитвам да събера мислите си, които отказват да се върнат към ежедневието. Докато чакам на регистратурата за следващ час се поглеждам в близкото огледало, за да видя ефекта от процедурата – въпреки липсата на грим лицето ми е свежо, а кожата е чиста и сияйна. И усмивка се появява отнякъде. Животът е хубав! Като мен!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser