Преминете към основното съдържание

Златните обувки на висок ток, с които ще се чувствате като кралица

Галерия
Толя Стоянова / Снимки: IMaxTree

Днес обуваме златните обувки, за да ви разходим по подиума и да ви накараме да се почувствате като истинска кралица. Скоро не сме имали повод да ги извадим от гардероба, тъй като се озовахме в непредвидена домашна ваканция. Но и това ще отмине. Отново ще сме с най-красивите си обувки и любимата рокля, за да привлечем всички погледи към себе си.

Casadei, De La Renta, De Vincenzo, Dior, DSquared2, Elie Saab и още много други ни пренесоха в света на приказките със златистите си елегантни модели. А в комбинация с блестящи камъни, изглеждаха още по-ефектно.

Златното е цветът на успеха. Свързваме го с просперитет, лукс, престиж и изисканост. Придава топлина и блясък на всичко, до което се докосне, защото се асоциира със слънцето. Носи положителна енергия и ни кара да се усмихваме повече. Какъв е изводът? Ако сте загубили пролетното си настроение, облечете се в златно! Или поне обуйте такива обувки. Това е цветът на самоуверените и страстни дами. Подходящ е за тези от нас, които не се страхуват да бъдат в центъра на вниманието, имат позиция и изразен характер.

Отворете галерията ни и нека заедно да се пренесем в някоя от приказките на Дисни, за да се почувстваме като истински кралици. Тръгваме ли?

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser