Преминете към основното съдържание

Зодиакалните знаци, които ще имат късмет през 2020

Новата година ще е една от най-успешните в живота на тези 5 зодии
© iStock

2020 година за някои зодиакални знаци ще бъде може би най-успешната в живота. Очертава се голям късмет във всички начинания, нови постижения и успехи.

Въпреки факта, че 2020 година ще бъде високосна, тя ще бъде благоприятна за почти всички, съобщава Styler.

СКОРПИОН

Годината на Белия плъх ще донесе късмет в семейните дела и представителите на тази зодия ще могат да заздравят отношенията си с близките, любовта и доверието в приятелствата. Звездите ви напомнят, че при преследването на чувствата не трябва да забравяте за бизнес плановете и финансовия компонент в живота ви.  За Скорпионите 2020 година ще бъде година, през която нищо няма да е невъзможно.

ЛЪВ

Хората, които са родени под този "огнен" знак, ще изострят интелектуалните си способности през 2020 година, а паметта и интуицията им ще се подобрят. Това ще им помогне бързо да решат трудни проблеми и да вземат правилните решения. 

СТРЕЛЕЦ

За представителите на този знак Новата година ще бъде щастлива, най-вече в любовната сфера. Стрелецът има всички шансове да срещне своята сродна душа и да  направи положителното впечатление, да покаже чувството си за хумор и своя оптимизъм. Идната година е благоприятна за Стрелецът да започне съвместен живот, да вдигне сватба и да създаде семейство.

ТЕЛЕЦ

През 2020 година Телецът ще има голям скок в бизнеса и финансовата стабилност и добри перспективи. Годината на Белия плъх ще помогне на земния знак да увеличи авторитета си в очите на другите, да промени приоритетите си и да се увери, че е поел по правилния път.

КОЗИРОГ

Годината на Белия плъх за Козирозите ще бъде много щастлива, въпреки че късметът не винаги ще е наблизо. Най-активни и продуктивни ще бъдат през пролетта и есента, а лятото за тях ще бъде динамично, но тревожно. Астролозите предупреждават, че в любовната сфера ще има много нови събития.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser