Преминете към основното съдържание

Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм са новата звездна двойка

Актьорите не крият чувствата си на среща в Ню Йорк.

Слуховете, че Чанинг Тейтъм и Зоуи Кравиц имат връзка, се появиха в медиите в още началото на годината. Запознати твърдяха,че именно Тейтъм е причината за „внезапния“ развод на актрисата със съпруга й Карл Глусман. Но представители на звездите побързаха да отрекат тези спекулации. Няма дим без огън ... Новите снимки от романтичната среща на двете холивудски звезди буквално крещят обратното.

Новата двойка беше видяна да се разхожда в East Village. Очевидно и двамата искрено се радват на компанията си и се забавляват от сърце. „Супер Майк“ кара велосипед BMX, а бъдещата „жена котка“ го прегръща нежно.

Твърди се, че двамата са се запознали по време на снимките на трилъра Pussy Island - първият проект на Зоуи като режисьор. Тя лично поканила Чанинг за главната роля. Самият актьор беше изключително ласкав и публично говори за талантите на дъщерята Лени Кравиц, като заяви, че тя „има особено влияние върху него“. Например под натиска на Зоуи той спря да носи вещи от крокодилска кожа.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser