Преминете към основното съдържание

Зоуи Кравиц се развежда само 18 месеца след сватбата

Една от най-красивите двойки в Холивуд се разделя

Спомняте ли си, че лятото на 2019 беше белязано от безпрецедентен брой сватби на знаменитости, две от които - на Софи Търнър / Джо Джонас и Зоуи Кравиц / Карл Глусман - се състояха в един и същ уикенд през юни в Париж.

В сватбената церемония на дъщерята на Лени Кравиц активно участие взе целият снимачен екип на сериала „Големи малки лъжи“, а булката ни вдъхнови, като за тържествената вечеря смени елегантната си бяла рокля със снежнобял клин и мрежест топ. А купонът се вихреше не къде да е, а в къщата на легендарния й баща.

Но изглежда, че ежедневието под карантина и локдаунът през 2020 г. са били фатални за младото семейство. Според New York Post Зоуи е подала молба за развод със съпруга си Карл Глусман, а представители на чаровната актриса потвърждават тъжната новина.

Зоуи и Карл, започнаха да се срещат през 2016 г., а бракът им продължи по-малко от 18 месеца. Глусман намекна за проблеми в отношенията още през лятото, когато пусна в социалните медии пост, посветен на първата годишнина от сватбата им: „Една година! Не беше това, което очаквахме, но чувствам, че ако сме се справили с това, можем да се справим с всичко ... "

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser