Преминете към основното съдържание

Звездата от "Игра на тронове" Кит Харингтън потвърди: Джон Сноу е мъртъв

Героят му обаче ще бъде част от поредицата
Кит Харингтън
Кит Харингтън © xposure

Актьорът Кит Харингтън, който влиза в образа на Джон Сноу в хитовия сериал "Игра на тронове" най-накрая даде яснота за това дали героят му е мъртъв или не. Въпросът, който вълнува милионите фенове на поредицата, след като Джон беше прободен смъртоносно в последния епизод на миналия сезон, намери своя конкретен отговор.

"Мисля, че всеки, който иска да разбере какво се случва в шести сезон, ще трябва да изчака, докато той тръгне в ефира", заяви по време на интервю за британска телевизия Кит Харингтън. "Всичко, което мога да ви кажа е, че Джон Сноу... е мъртъв. Той умря в края на миналия сезон."

"Но духът му умира ли...?", на свой ред попита водещият. "Кой знае? Ще трябва да изчакаме и да видим. Сезонът определено ще бъде много вълнуващ. Все пак ми се иска да вярвам в това", заключи актьорът.

След интервюто на Кит феновете побързаха да припомнят, че героят на Харингтън беше забелязан на снимачната площадка на "Игра на тронове", което и потвърждава надеждите им, че Джон Сноу ще бъде част от новия сезон.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser