Преминете към основното съдържание

Кит Харингтън от "Игра на тронове" най-накрая се появи с гаджето

Двойката се влюби не само на екрана
Кит и Роуз
Кит и Роуз © Getty images

Връзката на звездите от хитовия сериал "Игра на тронове" - Кит Харингтън и Роуз Лесли, от месеци не е тайна за никого. Двамата актьори обаче предпочитаха да не се набиват много на очи, когато са публично заедно. А за любовта им потвърждаваха снимките, които папараците, които ги приеследват, им правеха.  

Е, феновете на поредицата на HBO вече могат да са спокойни, тъй като Кит и Роуз най-накрая решиха да се появят официално като двойка. Те направиха това, позирайки заедно на червения килим преди церемонията по раздаването на наградите Olivier в Лондон. 

Кит и Роуз не само че не се притесниха от първата си официална поява, но и зарадваха присъстващите фотографи и журналисти, споделяйки много интимни моменти помежду си, които да се запечатат в снимки. 

Актьорите са поредните, които пренесоха отношенията си от екрана в реалния живот. Двойката зарадва зрителите на "Игра на тронове" с доста горещи сцени помежду си. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser