Преминете към основното съдържание

Звезди, отгледани от гей родители

Някои от знаменитостите пазят в тайна, че са отглеждани в семейства от родители от един пол, докато други показват с гордост майките и бащите си
Майката на Джей Зи, Джей Зи, Бионсе и братовчед му
Майката на Джей Зи, Джей Зи, Бионсе и братовчед му © Splash

Робърт де Ниро
Една от иконите в световното кино рядко говори за баща си – Робърт де Ниро-старши, но, когато го прави, не крие, че той е имал влечение към собствения си пол. По думите на звездата от филмовите шедьоври „Шофьор на такси“ и „Разяреният бик“, татко му много е страдал заради гей наклонностите си, тъй като в онези години всички хомосексуални мъже и жени са се криели и не са давали гласност за сексуалните си предпочитания. Именно това повлияло и на здравословното му състояние, като го докарало до депресия.

Ейми Адамс
Ейми Адамс преживява истински шок, когато на 11-годишна възраст родителите й – Катрин и Ричард Адамс, съобщават на нея и шестимата й братя и сестри, че се развеждат. Освен тази новина, тя трябва да се справи и с друго неочаквано решение на майка си – да заживее с любовницата си и да започне да се занимава с бодибилдинг, спорт, който е практикувала до 30-годишната си възраст. Поради невъзможността на бащата на Ейми да се грижи за децата си, често актрисата живее по домовете на свои приятели. 

Джоди Фостър
Актрисата никога не е крила, че е лесбийка, макар и да не е парадирала със своята сексуалност. Тя официално „излезе на светло“ чак през 2013 г, когато получи наградата „Златен глобус“ за цялостния си принос в киното. Любопитното е, че самата майка на две деца, е отгледана в семейството на лесбийки – от майка й Евелин и нейната партньорка, която малката Джоди наричала леля.

О Джей Симпсън
Наред с шокиращите факти от живота на бившата футболна звезда, заради когото Америка се раздели на две – половината го обвиняваха, че е убил съпругата си и любовника й, и другата, която беше убедена, че той е невинен, се оказа, че и други подробности в личния му живот будят не по-малко интерес. Бащата на О Джей – Джими Лий Симпсън, е бил един от най-популярните травестити в Сан Франциско. Таткото на футболната звезда умира през 1986 г от СПИН.

50 Cent
Едно от емблематичните момчета в рап музиката никога не е крил, че майка му Сабрина го е отглеждала не с биологичния му баща, а с гей партньорката си. Поне, докато 50 Cent навършил 8 години. Тогава майка му, която е била пристрастената към тежките наркотици и е била дилър на дрога, бива убита в апартамента си от свой познат. Тогава Джаксън, както е истинското име на рапъра, отива в дома на баба си, където живее със своите осем лели и чичовци.

Джей Зи
Най-богатият хип-хоп изпълнител в света не крие нищо от семейния си живот с Бионсе. Което не споделя в интервютата, които дава, разкрива в текстовете на песните си. Факт е обаче, че той рядко коментира детството си, както и детайли за родителите си. Когато е 3-годишен, бащата на Джей Зи зарязва семейството си. Тогава майка му Глория заживява с учителката Даяна, с която има дългогодишна връзка. Именно тя помага за отглеждането на Джей и тримата му братя и сестри.

Рене Русо
Бащата на Рене напуска семейството, когато актрисата е на 2 години. Малко след това майката й намира отново любовта, но не в лицето на някой мъж, а на жена. „След като баща ми ни напусна, жените в живота ми, които са гей, ме отгледаха. Те ми помагаха и ме напътстваха, за което им благодаря“, сподели преди години през сълзи в интервю Рене.

Ан Хечи
Макар че бащата на Ан Хечи никога не е признавал открито, че е с гей наклонности, сексуалните му предпочитания не са били тайна за никого от семейството. Самата актриса споделя, че, макар до дена на смъртта му (той е починал от СПИН – бел.авт) татко й да е отричал да е имал хомосексуални връзки, близките му са знаели, че той се е заразил с ХИВ именно чрез една от многобройните му забежки с мъже. След години самата Ан имаше гей връзка при това с една от любимките в Холивуд – комедиантката и ТВ водеща Елън Дидженеръс. След раздялата им Хечи обяви, че се е впуснала в подобна авантюра единствено, за да получи популярност.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser