Преминете към основното съдържание

Звезди се обединяват в памет на загиналите по пътищата

Събраните средства ще бъдат внесени по сметката на Фондация „Безопасни улици от Валя“
© Орлин Павлов

Част от най-популярните родни изпълнители ще излязат на сцената на Летния театър в Бургас, за да се включат в четвъртия благотворителен концерт "Глас към небето", който е в памет на жертвите на пътя.

Орлин Павлов, Поли Генова, Румънеца и Енчев, Теди Кацарова, Славка Калчева, Силвия, Володя Стоянов, Тони Латева и Ангел ще изпълнят най-популярните си песни пред многобройната публика, която се очаква да присъства в петък, 24 юли. Началото на концерта е 20:00 часа, а входът е свободен.

„Глас към небесата“ е не просто благотворителен концерт! Той вече е традиция в памет на ангелите, загинали по пътищата. Спомен, претворен в песен към висините! Истински горда съм, че всеки един от гост-изпълнителите идва със сърце и душа! Че отказва други ангажименти, пътува стотици километри, ангажира се искрено с мисията за безопасни улици!“, споделя бившият депутат Калина Крумова, която е един от организаторите на благотворителния концерт. 

Събраните на място средства ще бъдат внесени по сметката на Фондация „Безопасни улици от Валя“, която беше създадена в памет на 11-годишната Валентина, прегазена на пешеходна пътека. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser