Преминете към основното съдържание

Звездите на Великден

Най-интересните и забавни великденски снимки на звездите в Instagram
© Instagram

Звездната хроника в Instagram става особено наситена по време на празници. Докато едни се наслаждават на тридневен музикален фестивал под жаркото слънце на Калифорния, други се радват на семейни моменти в компанията на близките си за Великден.

На лов за звездни снимки – това е любимото ни занимание в такива моменти. И решихме – една от най-стилните великденски снимки е тази на Виктория Бекъм в син бански костюм. Вместо филтър, дизайнерката избра истинска маска, която бе поставила пред лицето си.

Модели като Каролина Куркова, Жизел Бюндхен, Лили Олдридж и Адриана Лима изкараха празниците с децата си, като не пропуснаха и великденските традиции и забавления. Най-милата великденска роля беше тази на младата майка Кандис Суейнпоул: моделът публикува серия от забавни черно-бели снимки на сина си в шапчица със заешки ушички.

Но най-голяма носталгия предизвикаха празничните снимки на Ким Кардашиян, на които тя е със съпруга си Кание и двете им деца. Освен нея към празничната серия се включиха и Клое и Кортни с баща си Робърт. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser