Преминете към основното съдържание

Звездите от "Сексът и градът" коментираха секс скандала с Крис Нот

Актьорът вече загуби роли, а сега се появи информация, че съпругата му също обмисля раздяла.

Преди дни звездата от сериала "Сексът и градът" попадна в центъра на скандал - три жени го обвиниха в изнасилване и тормоз. Колежките на 67-годишния Нот в шоуто Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис също изразиха позиция по този въпрос вчера. Те подкрепиха жените, които твърдят, че са жертви на актьора, и им благодариха за смелостта.

„Ние сме дълбоко натъжени от обвиненията срещу Крис Нот. Подкрепяме жените, които излязоха и споделиха своите болезнени преживявания. Знаем, че им е било много трудно да го направят и им благодарим за това”, се казва в съвместното им изявление.

Нот отрече обвиненията срещу него, но призна, че е имал сексуален контакт с две от жените, но по взаимно съгласие. Той нарече третата история напълно измислена.

Въпреки факта, че вината на актьора все още не е доказана, скандалната история вече се отрази негативно върху кариерата му. CBS и Universal Television обявиха, че той вече няма да участва в сериала в The Equalizer, а Peloton премахна видеото с участието на актьора.

Личният живот на Крис Нот също пострада. Според The Sun съпругата на актьора Тара Уилсън, която му роди две деца, планира да прекара Коледа отделно от съпруга си.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser