Преминете към основното съдържание

Звездите в бяло

Те могат да ви послужат като вдъхновение, ако се чудите какво да облечете за White Dinner
© Getty

Бялото винаги е бил един от най-предпочитаните цветове през лятото. Носещ свежест, нежност и елегантност, белият цвят често бива и основен в роклите на известните холивудски личности.

Точно за това обръщаме поглед към звездите и техните white dresses, които могат да ви вдъхновят и дадат чудесна идея за стайлинг, ако сте решили да посетите първото издание на White Dinner в България, което ще се проведе на 27-ми юли. 

Не само защото се е зародила край Париж, но идеята за „Вечер в бяло“, огромен пикник в града, в който сам си повелител в кухнята, звучи като поредното лятно приключение, което липсваше на столицата ни. Но това никак не означава, че щом е пикник или вечеря на открито не можете да изглеждате стилно и елегантно. 

Напротив! Нужно е само да подберете правилните материи, като дантела или лен. Моделът на роклята може да бъде, както къс, така и дълъг, а в косата си може да сложите някоя маргаритка или друго цвете, което да допринесе за още по-лятно настроение. 

Разгледайте галерията от снимки, в която ще откриете някои от най-познатите имена в шоу бизнеса, които често обичат да залагат на бялото:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser