Преминете към основното съдържание

Звездни абитуриентки изпраща випуск 2017

Гери-Никол и Дара са двете звезди на младото поколение, които впечатлиха всички с дизайнерски рокли и разчупена визия
© Instagram

Месец май е всеизвестен с еуфорията и бумът на абитуриентските балове, а надпреварата между момичетата и момчетата завършващи 12 клас за най-красив и стилен тоалет в паметния ден е безмилостно жестока.

Но границата между кича и естетическо издържаните тоалети е много тънка. И тази година не се размина с излишно натруфени сатенирани рокли, тежки гримове и безумни вафли в косите. Хубавото е, че точно едни от най-големите звезди на младото поколение и примери за много деца - Гери-Никол и Дарина Йотова показаха, как не трябва да се прекалява с гримa, буклестите прически и нелепите "булчински" тоалети.

Двете поп-диви отбелязаха завършването на средното си образование, като заложиха на ефектни и елегантни тоалети.

© Instagram

Гери бе облечена в рокля, обсипана в стотици камъни, с небрежно прихваната коса в кок и грим в земни тонове. Младата певица бе спазила като по учебник всички модни правила и тенденции, които са актуални за сезон пролет-лято 2017, което и добавя още една отлична оценка към всички останали.

© Instagram

За разлика от Гери, Дара беше заложила на класическа бална визия. Небрежно пусната коса, рокля, тип русалка с данетелена орнаментика, тя изглеждаще също толкова добре, колкото колежката си.

Интересното при нея бе фактът, че акцентът на балната визия на певицата бе в грима. Видимо изпълнителката на хита "Родена такава" се е доверила напълно на своя гримьор, който пък от негова страна беше разкрасил певицата с тъмен грим, а по усните на Дара грееше червено червило с бяла линия. 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser