Преминете към основното съдържание

Звездни прогнози и добро настроение по време на „Дни на астрологията“в The Mall

С голямо удоволствие, ние от ELLE и The Mall, посветихме дните 29 април – 1 май изцяло на астрологията и подарихме на посетителите на мола истинско звездно пътешествие сред очакваните ги аспекти през 2022г.

И трите дни гостите се наслаждаваха не безплатните астрологични консултации с професионалните астролози – Джина Василева, Елена Арсова, Венета Перелова, Деси Микулашева, Петя Алексеева и Петя Аргилова.

Не пропуснахме да зарадваме гостите на събитието с чаша ароматно вино Verano Azur и с три лекции по актуални теми свързани с ключови планетарни събития. Присъстващите научиха за настъпилото Новолуние в Телец и неговото влияние по зодиакални знаци, разбраха какво се очаква около съвпада на Юпитер и Нептун, както и защо е хубаво да боравим с Лунния календар и да се възползваме от енергията на Луната, когато планираме ежедневието си.

Около подготвените тематични игри „Колелото на късмета“ и „Стената на стихиите“ се тълпяха любопитни посетители, всеки от които готов да покаже своите познания в астрологията и да си спечели заслужена награда от любимите ни партньори - Sephora, MAC, Invoke, Swarovski, Zlatna Ribka, Grand Optics, The Body Shop, L‘еrbolario, Ciela, Paula Venti, Opticlasa, Happy socks,Orange Center, Parfois, Spa Ceylon, Triumph, Yves Rocher, TimeLand и Al Amar.

Кипеше истинско любопитство към Ателието за рисуване с къна, а прекрасните ни дами Виктория Котева и Симона Тодорова бързо се погрижиха за всеки от гостите и с лекота ги потапяха в енергията и посланията на това древно и фино изкуство.

В края на всеки от трите дни бяхме нетърпеливи да научим имената на щастливците сдобили се с изящно зодиакално колие от голямата томбола на Goto Jewellery&Diamonds.

Атмосферата бе приказна, изживяването истинско и звездно, а удовлетворението на гостите се долавяше по усмивките им!

Благодарим специално на нашите приветливи домакини The Mall, любимите ни астролози - Джина Василева, Елена Арсова, Венета Перелова, Деси Микулашева, Петя Алексеева и Петя Аргилова, както и на незаменимите ни партньори Jysk, Madame Coco и Pepco, с чиято подкрепа създадохме чудесната атмосфера около „Дни на астрологията“!messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser