Преминете към основното съдържание

Звездното парти на Miller

От Милуоки, САЩ, вече и в България
Група JEREMY?
Група JEREMY?

Ако още не сте чували за Miller, е време да променим това. Защото тя даде заявка да бъде задължителният гост на всяко лятно парти. Момичета и момчета, запознайте се с Miller Genuine Draft – най-новата бира на българския пазар!

Разработена в Милуоки, САЩ, от 1986 г. Miller Genuine Draft присъства в над 50 страни по света. Продуктът е с 4,7% съдържание на алкохол. Вкусът е усъвършенстван до изключителна гладкост благодарение на иновативния процес на производство: бирата е 4 пъти студено филтрирана. В България се предлага в бутилка от 330 мл и в алуминиев кен от 500 мл.

„Това е нашето обещание към тези, които правят изключителното осезаемо и които постоянно търсят нови и различни преживявания. Miller Genuine Draft е бирата, която превръща всяко незабравимо парти в изключително преживяване“, каза Велик Шутналов, бранд мениджър на Miller Genuine Draft.

Сред гостите бяха музикантите от JEREMY?, актьорите Наум Шопов и Иво Аръков, Поли Генова, шеф Андре Токев, инфлуенсъри, журналисти и др. Кулминацията на събитието беше издигането на Miller балона. От него DJ Marten, от главозамайващите 20 метра над земята, се погрижи за парти настроението на всички.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser