Всички публикации за
рецепта


рецепта.

Вкусовете на зимата: супа от тиква с къри

Тя ще сгрее душата и тялото ви в студените дни

Сладък празник: карамелизирани круши с ванилов сироп

Не е нужно да очаквате гости, за да си подсладите живота с този ароматен десерт за ефектно посрещане на Новата...

Новогодишни кексчета с бадеми и портокал: Рецепта + 20 идеи за декорацията им

Новогодишната баница е традиция и едва ли има някоя от нас, която да не я е приготвяла поне веднъж. Искаме...

Греяно вино с печен портокал и порто

Пренасяме се в Коледата на Дикенс, за да отпием от рецептата, сгрявала Викторианска Англия

2 в 1 – за маса и за украса: коледни топки от козе сирене

Вкусни декорации за празничната трапеза, които лесно можете да приготвите и в последния момент

Сладостта на Коледа: печено пиле с мед и горчица

За пореден път ще се съберем край масата, макар и в намален състав. Ще празнуваме Рождество, ще си разменяме подаръци...

Кус-кус по марокански...

Чувствена ласка за небцето!

Тиквен хляб

Няма да му устоите

Мъфини с прошуто, сушени домати и песто

Защото за какво е уикендът, ако не за la dolce vita?

ОГЛЕДАЛЦЕ, ОГЛЕДАЛЦЕ ОТ СТЕНАТА...

Време е да си направим френски макарони

Издигаме кулинарните си умения до нови висоти

Нина Симон и кремообразен джаз

Представяме ви едно от любимите ѝ ястия

Вирджиния Улф и перфектната вечеря

„Не можеш да мислиш добре, да обичаш добре, да спиш добре, ако не си вечерял добре“

Да свалим короната на Краля Вирус!

Рецепта за имуностимулиращ чай плюс храните, които да изключим – от Альона Гъркова, магистър фармацевт и клиничен ароматерапевт

Домашно приготвен хляб със сода

4 съставки, време на приготвяне 10+45 минути

Любов на клечка

Ако все пак държите да приготвите нещо сами днес

Ньоки с тиква, салвия и пармезан

Днес пробвайте нещо по-различно

Скариди с чесън и пармезан

Защото сме още на морска вълна

Рецептите на най-добрите жени готвачи в света: Грилована патица с боб, крем от пекорино и желе от оцет от Сара Чиколини

Потърсете я в ресторант Santo Palato в Рим

Рецептите на най-добрите жени готвачи в света: аспержи Roques Hautes от Ан Софи Пик

Тя е шеф-готвач в два престижни ресторанта в Париж и Лондон
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser