С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Редовните упражнения ни подмладяват с 10 години!

Велина Василева • 12.11.2019

Страхотна мотивация да бъдем по-активни

Редовните упражнения ни подмладяват с 10 години!
 © iStock

Според проучване на Лондонския кралски колеж, ако тренираме по поне 3 часа на седмица, ще забавим процесите на страреене и така тялото ни ще изглежда с минимум 10 по-младо от това на човек на същата възраст, който въобще не тренира или извършва физически упражнения в рамките на около 15 минути седмично.


5 УПРАЖНЕНИЯ ЗА КРАСИВА ОСАНКА


Един от учените, участващи в проучването, проф. Тим Спектър, казва, че то е изключително важно в разкриването на това как работи тялото и как то може да се подмладява само.

И ако дори това не ви кара да започнете тренирате редовно, то ще ви покажем снимка на Ел Макферсън, която неслучайно наричат Тялото.

© GettyImages

Според вас на колко години е тя? 35? 40? 45? Всъщност е на 55 г. Никога не бихме й ги дали, но явно такъв е ефектът от редовните тренировки.

5 от най-ефективните упражнения за цяло тяло

Назад Напред


В новия брой

Лейди Гага на корицата на новия брой на сп. ELLE