Преминете към основното съдържание

Анджелина Джоли и Салма Хайек на корицата на американския ELLE

Седмица преди световната премиера на новия филм на Marvel "Вечните", Анджелина Джоли и Салма Хайек, които изпълняват главните роли във филма, се появиха на две от кориците на американското издание на сп. ELLE. Други „вечни” актриси Джема Чан и Лорън Ридлоф също се появиха на други корици на специалния брой, посветен на годишните награди „Жените в Холивуд“.

Пред изданието актрисите споделиха подробности за заснемането на филма, а също така разказаха за приятелската атмосфера, която царувала на снимачната площадка. Героините признаха, че благодарение на режисьора на филма Клои Джао, както и на актьорите мъже, те са се чувствали изключително уважавани и обгрижвани. Между актрисите се е създала специална връзка и често те се разбирали без думи.

„Имаше една сцена, в която говорех нещо и гледах Джема. За миг между нас възникна връзка, която ми позволи да я видя много по-дълбоко. В този момент имах чувството, че в душата й се е отворил прозорец. Такива неща често се случваха и с Лорън: сякаш говорехме с очите си. Работата с Анджи беше различна. Открих сестра по дух, която много прилича на мен. Струваше ми се, че я познавам цял живот. Сближихме се много и това е много ценно за мен”, сподели Салма за работата на снимачната площадка.

Анджелина Джоли напълно се съгласи с колежката си и призна, че това до голяма степен е заслуга на Клои Джао, която е направила изключителен каст за филма.

„Може би тайната е, че нашите герои са много подобни на нас самите.”

Актрисите също споделиха, че им е било много трудно да пазят абсолютна тайна по отношение на детайлите на сценария за новия филм. За да избегнат изтичане на информация, всяка вечер при тях идвал човек, който донасял нови страници от сценария и в същото време веднага отнасял старите.

„Много се ядосвах на това! Не ми беше позволено да си пазя скрипта, в който си водя бележките”, казва Салма.

„Наистина беше трудно! Мислех, че децата ще ме притиснат и ще ме накарат да кажа поне нещо, но не го направиха. Мисля, че те все още се възстановяват от шока, след като ме видяха в снимачния ми костюм”, добавя Анджи.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser