Преминете към основното съдържание

Дъщерята на Никол Кидман не я покани на сватбата си

Момичето е сциентолог като баща си Том Круз
Никол Кидман със съпруга си Кийт Ърбън
Никол Кидман със съпруга си Кийт Ърбън © Getty images

Осиновената дъщеря на Никол Кидман и Том Круз - Бела, се е венчала за гаджето си от една година Макс Паркър, като според информацията майка й дори не е била в списъка с гости на събитието.

Американски вестник разкри, че 22-годишната гримьорка е казала "да" на любимия си на интимна церемония в Лондон, която е била по каноните на Сциентоложката църква, към която булката принадлежи заедно с брат си и баща си.

За разлика от Том, който е бил наясно със случващото се в личния живот на голямата си дъщеря, Никол дори не е била уведомена за намеренията на Бела да се омъжва. Още по-фрапиращото е, че по същото време, по което е била сватбата, самата Кидман се е намирала в Лондон, тъй като се е подготвяла за театрална роля. Сватбата обаче е била организирана така, че на нея да присъства Том, който е бил в Европа за реализирането на проектите си.

Никол и Том осиновиха Исабел през 1992 г, а две години по-късно към семейството им се присъедини и осиновеният й брат Конър. След развода на холивудската двойка Круз стана баща на дъщеря си Сури, плод на любовта им с Кейти Холмс, а Кидман има две дъщери - Съндей и Фейт, от брака си с кънтри звездата Кийт Ърбън.

© Getty images, Том Круз с децата си Исабел и Конър

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser