Преминете към основното съдържание

Ето ги Сандра Бълок и гаджето й

Лъснаха скандални разкрития от миналото на фотографа
Сандра и Раян
Сандра и Раян © xposurephotos

Макар че Сандра Бълок не обича да парадира с личния си живот, вече за никого не е тайна, че през последните пет месеца актрисата излиза с 49-годишния фотограф Браян Рандал. Тя вече представи новата си половинка на най-близките си приятели и дори се появи с него на сватбата на Дженифър Анистън и Джъстин Теру.

Папараците също вече успяха да ги уловят в крачка, като снимки, на които Сандра и Браян са щракнати да се прегръщат в Лос Анджелис, вече обикалят мрежата.

Актрисата и фотографът се запознаха на петия рожден ден на сина й Луи. Браян е нает да заснеме празника, а както става ясно Бълок е останала впечатлена не само работата му. И макар че бившият модел получава само положителни коментари относно визията си, скандални факти от миналото му лъснаха в медиите.

Според информацията Рандал е бивш наркоман, който е бил съден от майката на дъщеря си Скайлър - Джанин, за неплатена издръжка. Освен това той доброволно е зарязал момиченцето си при бившата си половинка, въпреки че тя също е била зависима към хероина. Сблъсъците му със закона не са един или два и е бил задържан за каране под влиянието на алкохол и след сигнал за домашно насилие.

Днес той е напълно чист от дрогата, като прави всичко възможно да се реваншира за липсата си през първите години, докато дъщеря му, която днес е на 22 години, е растяла

© xposurephotos, Сандра и Раян

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser