Преминете към основното съдържание

Какво ще облече принц Хари за сватбата си?

Оказва се, че принц Хари е пред дилема
© getty

Докато светът продължава да се чуди в каква рокля ще се появи Меган Маркъл в сватбения си ден, кралските служители споделят, че принц Хари понастоящем е разкъсан между две униформи за предстоящата си сватба. 

33-годишният член на кралската фамилия присъства на сватбата на Уилиям и Кейт в униформа на капитан в цветовете на кавалерията. 


МЕГЪН МАРКЪЛ И ПРИНЦ ХАРИ КАНЯТ ВСИЧКИ НА СВАТБАТА СИ


Въпреки това, The Times съобщават, че Хари все още е привързан към стария си полк, тъй като е служил в армията в продължение на десетилетие и е бил два пъти в Афганистан.

© getty

Но в социалните кръгове на военните, носенето на улиформа от бивши гардове и кавалеристи по време на сватба се счита за проява на лош вкус.

В резултат на това, експертите прогнозират, че Хари, най-вероятно, ще носи униформата на Капитан генерал на Кралската морска пехота - звание, дадено му от Кралицата през декември.


КОЛКО СТРУВА МАНИКЮРЪТ НА МЕГАН МАРКЪЛ?


Според кралския коментатор Аластер Брус, изборът на Хари за крепостта Уиндздор като място за сватба е показател за отклонение от военния дух на сватбата му.

© getty

"Ще си купя шапка от марципан и ще ви изпратя снимка, в която я ям, ако се окаже, че Хари се е поддал на всички военни клопки", добави Брус към The Times. 

Междувременно няма официална конформация кой ще прави сватбената рокля на Маркъл, въпреки че в TMZ бяха лийкнати скици на израелския дизайнер Inbal Dror миналата година.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser