Преминете към основното съдържание

Кара Делевин: Истински влюбена съм

Моделът има връзка с певицата Сейнт Винсент
Кара и гаджето й
Кара и гаджето й © getty images

Кара Делевин никога не е крила връзките си, още по-малко фактът, че си пада по момичета. В поредното си интервю тя разказва за последната си половинка Сейнт Винсент, за която слуховете носят, че дори вече е официално сгодена. Поводът за това стана снимка в Instagram, която Кара публикува и на която показва диамантено бижу. 

Въпреки че британската манекенка не дава яснота относно случващото се в личния й живот и дали връзката им е преминала на следващото ниво, тя е категорична, че вече е разбрала какво е истинска любов. 

„Тотално съм влюбена“, откровена е Делевин. „Преди тази връзка, не знаех какво е любовта, имам предвид истинската любов. Не разбирах дълбочината на това чувство. За мен любовта беше - ние срещу света. Сега обаче вече знам значението й. Независимо дали става въпрос за това да обичаш себе си, света или партньора ти.“

Кара твърди, че родителите й винаги много са я подкрепяли що се отнася до избора й на гаджета, защото виждат, че тя е щастлива и влюбена. „Очевидно съм влюбена. Затова, ако хората искат да казват че съм гей, това е ОК за мен. Но всички се променяме, растем“, категорична е британката. 

Автор: Ирена Късметска 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser