Преминете към основното съдържание

Никой не знае какво се случва зад затворените врати на Бъкингамския дворец

Сълзи, любов, интриги - излезе трейлърът на документалния филм за Меган Маркъл и принц Хари

Никой не знае какво се случва зад затворени врати на Бъкингамския дворец. Но те магически се отварят, ако залогът е повече от сто милиона долара. Това е прогнозната сума, която херцогът и херцогинята на Съсекс са получили за сътрудничеството си с Netflix. Първият грандиозен проект е сензационният документален филм "Хари и Меган". Стрийминг услугата вече пусна първи трейлър за този проект.

Въпреки че тийзърът не посочва точната дата на излизане, а само неясно „скоро по екраните“, медията уверява, че премиерата ще се състои на 8 декември.

Едноминутното видео започва с щастливи черно-бели снимки на двойката от семейния архив. Виждаме усмивки, целувки, пътуванията на бременната херцогиня и глас зад кадър, който задава въпроса без отговор: „Защо искахте да направите този документален филм?“

Изведнъж образите стават по-мрачни и по-тъжни и чуваме принц Хари да казва тази много мистериозна и зловеща фраза по много сериозен начин: "Никой не знае какво се случва зад затворени врати." Малко след това, може би като извинение за прекъсването на връзките с кралските му роднини и започването на нов живот в Съединените щати, той казва, че е направил всичко, което е могъл, за да защити семейството си.

След това идва ред на Меган да вземе думата. В първия трейлър тя изрича една-единствена реплика, но също много разкриваща и символична: „Когато залозите са толкова високи, не е ли най-важното, че именно ние разказваме нашата история?“

Твърди се, че калифорнийският "принц и принцеса" са настоявали да направят много промени в проекта след смъртта на кралица Елизабет II. Филмът дори беше отложен за неопределено време.

Тед Сарандос, главен директор по съдържанието и съизпълнителен директор на Streaming, казва: „Невероятно сме горди, че Хари и Меган избраха Netflix за свой творчески дом и сме развълнувани да разказваме заедно с тях истории, които могат да помогнат за промяната на този свят“. Известно е, че филмовият екип е следил всяко движение на двойката през 2021 и 2022 г. И дори дойде с оператори на погребението на кралица Елизабет II, но, очаквано, им беше отказано да снимат в този тъжен момент.

Не знаем какво точно ни очаква в документалната поредица, но това вероятно ще предизвика нов смут в кралското семейство, което и без това е в напрежение заради предстоящото публикуване на мемоарите на принц Хари под противоречивото заглавие „Резервен“.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser